Bestille klær?

Noen har etterlyst å få bestille andre modeller av klubbklær enn de vi har på lager, men vi trenger å bestille minst fem plagg for å kunne dette. Så dersom noen ønsker for eksempel andre modeller av drakter, tempodrakter eller lignende er muligheten nå. Det er også mulig å bestille feks langrennsklær (Swix) eller løpeklær i OSK-design. Sjekk utvalget på http://www.original.no. Prisliste ligger under. Send mail til ottadalensk@gmail.com med bestilling.

Prisliste:tilbud_no_228-20161003-1

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s