Viktig info til alle medlemmer!

I tillegg til å betale medlemskontigent MÅ alle medlemmer i OSK gjøre følgende så fort som mulig: Trykk deg inn på https://minidrett.nif.no/ , og logg inn med eksisterende bruker eller velg «Ny Bruker». Her er det viktig at alle legger inn personalia, og eventuelt registrer familiemedlemmer dersom dere har familemedlemskap i OSK. Legg inn personalia og følg henvisningar videre. Gå også inn på fana «Medlemskap» og registrer deg/dere som medlemmer i Ottadalen Sykkelklubb.

ALLE MÅ GJØRE DETTE FOR Å VÆRE MEDLEMMER I OSK!

 

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s