OTTADALEN L-O XPRESS 2014

Hei alle sykkelvenner!

Som Styret har informert om tidligere er det tatt en beslutning på å satse på ett eget OSK lag på distansen Lillehammer – Oslo i 2014. Vi som organiserte T-O og L-O i 2013 har gjort en evaluering av denne sesongen, og vurdert mulighetene for hva vi kan lykkes best med i 2014. Det ble konkludert med at vi har best forutsetning for å få til ett eget OSK lag med høy målsetning på distansen Lillehammer – Oslo. Dette hindrer selvfølgelig ikke at OSK kan stille eget lag på Trondheim – Oslo om det er interesse, og noen ønsker å organisere dette.

Vi har jobbet en stund med dette opplegget, og da spesielt mot enkeltpersoner for å få på plass en sterk stamme av OSK syklister til dette laget. Vi har nå 20 navn på plass (se liste under), og det er nå muligheter for alle OSK medlemmer å melde sin interesse. Frist for påmelding er satt til 1.desember.

Detaljplanlegging av opplegg er ikke gjort enda, men vi kan nevne følgende momenter som ett utgangspunkt: •For å komme på laget må du være OSK medlem •Målsetning under greie forhold er under 4 t og 30 min •Skisamlinger, felles spinningøkter, sykkelsamlinger •Bruke OSK fellestreninger godt, og i større grad enn tidligere styre disse med trening rettet mot L-O. •Satsningsritt som Randsfjorden Rundt, Mjøsa Rundt, Landevegsbirken, eventuelt andre lagkonkurranser •Bygge en mentalitet i gruppa som setter laget foran enkeltprestasjoner når vi deltar som lag. VIKTIG!

Vi håper dette ser spennende ut, og at det motiverer mange til å melde sin interesse. Dette er en “råtassatsning” som krever tempokvaliteter på 30 menn/kvinner, og det må derfor trenes målretta gjennom vinteren og våren. Synes du dette virker spennende, så ta kontakt med en av oss så vi får deg på lista før 1.desember!

Følg med på denne sida og på Facebookgruppa til OSK for info fremover.

Sjur, Nils, Pål Kristian, Tore J, Tore S.

NAVN
Sjur Lindby
Nils Kvehaugen
Tore Johansen
Pål Kristian Moen
Tore Sundero
Pål Atle Fagerli
Christen Tellefsen
Erik Trønnes
Olav Trønnes
Mari Trønnes Må passe med sesongopplegg
Hanne Trønnes Må passe med sesongopplegg
Kjetil Steineide
Kjell Ivar Brun
Øyvind Svare Odde
Per Ivar Weydahl
Ola Hagen
Andre Granrud
Magne Svare
Pål Inge Sanden
Odd Dybdalen
Hans Andreas Moen
Stein Inge Lillebråten
Kjell Arne Kroken
Thore Berntsen
Øyvind Korpberget
Thorbjørn Randen
Rolv Odde
Jonas Landøy
Per Mundhjeld
Trond Sylte
Lars Kåre Mork

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s