Grenserittet 2014

Om ca. 6 uker fra i dag så går vi over på kallenderen for 2014. Dermed er det nå også på tide å begynne planleggingen for neste års sykkelritt-deltakelse.

Birken er allerede fulltegnet og Grenserittet åpner for påmelding 2. februar 2014 kl. 12.00. Skal du sikre deg et startnummer, så bør du melde deg på i løpet av de første 2 – 3 timene.
På Birken er det lett å få tak i et startnummer dersom du ikke rekker fristen, men slik er det ikke på Grenserittet.

De som ønsker å sykle Landegrensen på racersykkel kan melde seg på enten individuelt eller som lag. Dette rittet åpner for påmelding allerede den 15. nov. 2013.

Som skrevet på klubbsiden tidligere så var jeg i år heldig og fikk kapret et lite “forsamlingslokale” sentralt i Strømstad i forbindelse med Grenserittet (ca. 10 – 12 min. gange fra sentrum). Dette lokalet rommer greit 12 – 15 personer og jeg kan muligens få leid det til neste år også, men da må jeg si ifra i god tid før nyttår, ellers går det til andre trengende, fikk jeg beskjed om.

I og med at lokalet er såpass sentralt, har både dusj og badstu samt fint kjøkken så er det dumt å la denne sjansen gå fra oss til å få til en fin og sosial helg hos søta bror første helgen i august.
Prisen pr. hode er latterlig billig, jeg mener å huske vi betalte bare en drøy hundrelapp pr. hode pr. døgn. Altså 200,- til 250,- kr. fra fredag til søndag. Vil forhandle pris når jeg vet hvor mange vi blir.

Personlig så synes jeg at Grenserittet er det rittet med finest ramme rundt, samt at løypa er meget kupert og variert. I og med at løypa går i lavlandet og store deler er skjermet av skog så er ikke vær og vind så veldig merkbart. I de rittene jeg har vert med i så har været vert stort sett greit og tempen har ligget mellom ca. 18 og 27 grader.

Mitt råd er følgende: Kontakt meg omgående for å sikre overnatting. Kontakt Grenserittet og få deg et ID-nr./profil (dersom du allerede ikke har en). Sett deg klar den 2. feb. kl. 12.00 og meld deg på så sees vi om ikke før i Strømstad den 1. august neste år…

Hilsen
Kjell Ivar
Tlf: 91 17 14 00
E-post: ki-brun@online.no

Webredaktøren går i mål på Grenserittet 2012.
Webredaktøren går i mål på Grenserittet 2012.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s