Mer info om terrengsykkelritt 19/6

Vi minner om at dette er et ritt som blir arrangert på enklest mulig måte.

Merking av løypa: Løypa er merket med skilt med teksten «Sykkelritt», merkebånd i enkelte «vanskelige» partier og piler på bakken enkelte steder. Når de som skal kjøre kort eller mellomlang løype kjører vil vi  ha noen løypevakter der løypa avviker fra den lange løypa.

Startnummer: De som stiller i klassene med tidtaking (11 år og oppover) får startnummer ved påmelding. Disse festes foran på styret med hyssing. Når dere kommer i mål leverer dere startnummeret tilbake der dere meldte dere på.

Tidtaking blir gjort med stoppeklokke, penn og papir. Du er selv ansvarlig for å telle runder. Stopp når du kommer i mål og forsikre deg om at tidtagerene har registrert deg. Dersom tidtagerene er usikre på hvem som er først over streken dersom flere ryttere kommer sammen, deles plasseringene.

Premiering: Alle deltagere får deltagerpremier fra våre sponsorer når de kommer i mål, så langt de rekker. De yngste deltagerene blir prioritert. I tillegg blir det saft og noe godt å bite på til alle deltagere i mål.

Skader/sanitet: Vi har en sykepleier med enkelt førstehjelpsutstyr i målområdet. Dersom du som deltager kommer til en annen skadet deltager, stopper du selvfølgelig og melder fra til arrangør.

Lisens/forsikring: Alle deltagere under 12 år må være medlem av idrettslag/sykkelklubb. Disse har da forsikring gjennom dette medlemskapet. Alle over 12 år må enten ha helårslisens gjennom Norges Cykleforbund eller løse engangslisens. Denne koster 50,-. Da registreres e-post, og faktura for lisensen sendes på e-post (du betaler ingenting der og da).

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s