Takk til alle som hjalp til under Lalmsrittet

Takk til Arild Lillebråten, Tore Langrusten Johansen, Knut Rønningen, Mona Kleiven, Richard Høiberg, Oddny Susanne Horten, Rune Åldstedt, Svein Kleiven,  Thore Berntsen, Rolv Odde, Bjarne Odde, Roar Berg og resten av Røde Kors både i Vågå og Sel, Kvam IL for utlån av tidtagerutstyr, Lalm IL, Pål Tore Brendløkken og Erik Trønnes i politiet og alle bedrifter som har gitt uttrekningspremier for vel gjennomføring av Lalmsrittet.
Edit: Og ikke minst Kvam IL som også i år lånte ut tidtagerutstyr.
– Øyvind Svare Odde

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s