Syklekrosscupen – NC1

Undertegnede var i dag i Spikkestad og kjørte Norgescup i syklekross i Spikkestad. Det gikk over all forventning, helt til jeg pungterte med et par runder igjen til mål. Måtte da ut på løpetur til jeg kom til teknisk sone og fikk skifta hjul. Tapte fem plasser på dette, men kjørte inn igjen to på siste runda, og ble da til slutt nr 9 av 15 startende i 30-39-årsklassen.  Resultater på https://rittresultater.no/nb/sb_tid/637

I morgen er det nytt i ritt i samme løype, men da kjøres det motsatt vei. 

– Øyvind

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s