NM-sølv til Bjørklund

Dessverre har Helen Bjørklunds flotte resultat i Master-NM landevei på Gol ikke vært lagt ut her tidligere. Hun kjørte 75 km i  en tøff løype med 900 høydemeter. Helen ledet inn på oppløpet, og til slutt måtte det faktisk målfoto til for å kåre en vinner. Helen ble da dømt til en fantastisk andreplass og sølvmedalje.

Som nevnt tidligere var også Olav og Erik Trønnes på plass på Gol. De kjørte 100 km med 1400 høydemeter. Her ble det en mindre gruppe som gjorde opp om gullet, og Olav Trønnes fikk også en sølvmedalje. Erik ble nr 8.

Ledelsen i OSK gratulerer både Bjørklund og brødrene Trønnes med sterke resultater og to NM-sølv.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s