Sykle med Abid Raja?

OSK mottok i går følgende på mail. Er det noen som er interesserte kan de kontakte Johannes Bangum på johannes.bangum@gmail.com

I sommer skal stortingsrepresentant Abid Raja sykle fra Lindesnes til Nordkapp i løpet av fire uker. Den 28. Juli sykler vi fra Otta til Oppdal, og vi lurte på om dere har mulighet til å sykle med han? Abid vil gjerne bli kjent med flere syklister, og trenger noen som kan vise han veien på etappen. Jeg håper dere har lyst og mulighet til å hjelpe han!
(…)
Vi har allerede god kontakt med Norges Cycleforbund, og de oppfordrer alle sykkellag til å være med på turen. På denne måten kan vi sette fokus på hvor gøy sykling er, og alle fordelene det fører med seg. N.C.F vil legge ut oversikt over hele turen på deres nettsider, slik at det vil være enkelt for folk å slenge seg på turen. Vi ønsker vi at så mange som mulig møter oss på stoppestedene, og at noen blir med oss når vi sykler videre.

Tanken er at dere i Ottadalen sykkelklubb kan sykle med Abid på hele eller deler av etappen. Det er sosialt, dere kan vise han litt rundt, og det er selvfølgelig lettere å sykle i en gruppe enn om kun han skal sykle alene. Derfor håper vi at dere har mulighet til å sykle med han.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s