Klubbklær

Det har kommer noen forespørsler om å bestille enkelte litt mer «spesielle» klubbklær, som feks tempodrakt, knikkers og mer aero drakt.  Er det flere som ønsker dette kan dere sjekke produktene på original.no, og gi tilbakemelding om produkt og størrelse til ottadalensk@gmail.com senest mandag 11. mai kl.12.00. Det er fortsatt mye klubbklær hos JT Sykkel. Er det noen som ikke finner størrelsen sin her, kan dere også gi beskjed om dette på mail. 

2 kommentarer om “Klubbklær

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s