Grenserittet 2014

Nå er påmeldingen for Grenserittet (2. august 2014) åpen, og har vært det noen dager. Grenserittet går fra Strømstad til Halden, i en veldig fin og variert løype i fine omgivelser.

Kjell Ivar har i år som i fjor skaffet overnatting i et veldig fint lokale kun noen minutters sykling fra start. Dette er et forsamlingslokale i underetasjen på en blokk. Her er det to store rom som sikkert har plass til 10 sengeplasser hver, i tillegg er det stort velutstyrt kjøkken, bad (med gode dusjmuligheter og badstue) og toaletter, og en gang der det er fint å oppbevare sykler. Alt dette koster KUN 850,- PR DØGN TOTALT uansett hvor mange vi blir. Altså 850,- delt på antall overnattende! Alle må ha med seg madrass eller lignende å sove på. 

I fjor ankom de fleste fredag kveld, tok seg en tur på byen i Strømstad lørdag kveld etter rittet og reiste hjem på søndag. Om folk ønsker å overnatte en eller to netter er opp til hver enkelt, og om folk ønsker å ha med seg for eksempel ektefeller er selvfølgelig dette helt greit.

Vi anbefaler derfor alle å melde seg på Grenserittet nå (det blir antagelig snart fulltegnet), og ta kontakt med Kjell Ivar Brun på 91171400 eller ki-brun@frisurf.no for flere spørsmål eller reservasjon av overnatting.

Mvh Øyvind Svare Odde og Kjell Ivar Brun

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s