Samling i Stangehallen 9.februar

Ny mulighet til å få seg en kanonøkt på sykkel!

Vi har 3 timer i Stangehallen 9.februar kl 11.00 – 14.00. Samlinga er åpen for alle i OSK uavhengig av satsning i 2014. Vi inviterer også med Lågen CK for å få utnyttet timene da prisen er kr. 4200.- pr samling, som må fordeles på antall deltakere. De har stor pågang og vi må avbestille 14 dager i forkant om vi ikke ønsker å benytte timen. Påmeldingsfrist er derfor satt til 24 januar!! Meld deg på ved å sende en mail til toresundero@eaton.com eller sms til 95817850. Samkjøring og eventuelt buss kommer vi tilbake til når vi ser antallet.

Sykling i Stangehallen er artig og ett fint avbrekk i vintertreninga, så meld deg på nå! :)

Tore S.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s