Hilsen fra Kjell Ivar

Hei-hei, sykkelvenner…
Nå er det meste av sykkelsesongen 2013 over for de fleste, sånn grovt sett.
Vil med dette komme med noen utspill samt en kort oppsummering av MTB-delen av OSK sin såkallte fellestrening denne sesongen som jeg synes at det har vert et elendig fremmøte på.
Såvitt jeg kan huske så har det vert maks 7, kanskje 8 stk. på noen få treninger, ellers så har det bare vert 3 – 6 stk.  Et partre søndager så har jeg faktisk vert helt alene.
Siden noen klaget litt på at fremmøte nesten alltid har vert enten på Lalm eller i Vågå så hadde jeg satt av noen søndager med oppmøtested på Sel og Otta.
Regnet da med at de som hadde tilhørighet i disse områdene iallefall stilte opp, men disse glimtet også da med sitt fravær.
Merkelig at det på racertreningene nesten uansett vær møter opp mellom 10 og 20 stk. på hver bidige trening og noen ganger nærmere 30 ryttere, mens når midtsommerskvelden er over og MTB-treningen så smått tar til så er nesten alle tatt av sommervinden, men dukker så opp igjen på Rena i slutten av august…
Hva er grunnen til dette???
Hører også litt murring fra noen om at det er for lite terrengsykling og for mye på vei på MTB-treningene, mens andre derimot holder seg godt gjemt når det står på treningsplanen at det er teknisk og mye terreng den dagen. Ikke enkelt å gjøre alle til lags….
Bør vi dele opp i 2 grupper??
Hva med om de som føler seg “dårlige” i terrenget begynner å trene litt på enkle stier og litt humpete underlag i stedet for å bare kjøre på fine grusveier….???
Man bør jo som kjent trene på det man er dårlig på….
OK… –Det var nå det…
Nå over til noe annet.
Hørte noen som kremtet om at siden julebordene som blir forsøkt arrangert ofte bare vekker interessen til 10 – 15 personer noe som igjen gjør at det blir avlyst pga. av manglende interesse så burde man forsøke noe annet som en liten sammenkomst for OSK-ere.  -Kom med gode forslag, folkens.
Forsøkte i sommer å få til en liten tur til Tour De France, men da var det kun undertegnede og to til som meldte seg, dermed gikk den turen fløyten. Forsøker muligens til neste år også, så sett av noen dager da.
Nå er det snart Oktoberfest i Munchen og jeg vet at OSK vil ha utsendinger der nede også i år….  Dersom noen flere kunne tenke seg en tur dit så ta kontakt snarest, –for ikke å si omgående…..
Sykkelhilsen fra Kjell Ivar

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s