Nissedal -Arendal i terrenget

Nissedal – Arendal med minst mulig asfalt var en tur jeg var med på tidligere i sommer, arrangert av Steinar Winther i Arendal CC. Turen er ca.130km og går som innledningen sier mest mulig i terrenget. Vi var ca.15 stk som syklet den lange runden og ca.15 stk som syklet fra Gautefall. Den lange runden fikk et ekstra terrengparti som tok ca.4 timer. Støtteapparatet møtte oss 3 ganger på turen og vi fikk da supplert både mat og drikke. Vi begynte å sykle kl.09:45 og var framme kl.23:45, så det var en lang og seig dag.
Bilder fra turen.

Ny tur 12.Juli 2014!!

Christen

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s