Tour de France 2013?

Hallo, sykkelvenner….
Planlegger en liten tur til Frankrike for å se på Tour De France 2013 kombinert med noen fine turer på sykkelsetet i “kjente” omgivelser og lufter herved mine tanker….
Vil prøve å begrense turen til max 1 ukes varighet.
Siden innspurten i Paris er lakt til den 21 juli så vil hjemreisen bli påfølgende mandag/tirsdag, men vi kan evt. droppe Paris og dra hjem på søndag.
Det går også noen fjelletapper den 18 og 19 juli som jeg hadde håpet på og få sett. Derfor blir avreise mandag/tirsdag 15/16 juli.
Det er noe ledig kapasitet på hotel i Alberville som vil bli mitt i blinken som utgangspunkt for å se de 2 fjelletappene. Ellers så må vi improvisere litt mhht. overnatting der det er ledig.
Prismessig så ligger et dobbeltrom m. frokost på mellom 600 og 900 kr. døgn. (300 – 450  pr. pers.  Kan bli noe høyere dersom vi bestiller sent og presset på stedet vi overnatter på er stort)
Vi må leie en romslig bil (evt. med tilhenger dersom vi ikke får en bil av typen Toyota Hiace, Caravelle, Vito e.l. med 6 ell. 7  seter)  og det tilkommer selvsakt noe bespisning og fly tur/retur.
Turen baseres på “kostpris” og uten noe spikret program bortsett ifra hoteller som må bestilles på forhånd samt leiebil og fly.
I og med at vi muligens vil bevege oss over litt større strekninger en vi pleier på turene til Anders N. så må vi ha en leibel med plass til alle samt utstyr og baserer seg på ikke å ha med følgebil på dagsturene.
Vi oppretter evt. en “felleskasse” som går til leiebil, fly, hotel etc.
Som sakt så er turen bare under planlegging, men ønsker omg. tilbakemelding ifra de som er interessert senest tirsdag 4 juni 2013.  Når jeg har oversikt over antall interesserte så starter jeg med å hente inn priser og ser om det er mulig å få til noe…..
Det blir ingenting av turen dersom interessen er laber, men vil tro at 6 – 10  personer kan få en fin tur. Blir det flere så må det større planlegging til for å få samtlige med samme fly og på samme hotel osv…..
Grov kalkyle:
Fly t/r   3  –  4,000   m. sykkel på flyet
6 x overnatting  +  –   3,000
Leiebil 3 – 8,000.-  fordelt på de som rommer inn i bilen samt evt. tilhenger.
+ mat & drikke til bil og passasjerer…..Smilefjes
Kast deg på telefonen og kom med innspill nå!!!
Hilsen
Kjell Ivar Brun
tlf. 91 17 14 00 

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s