Snart ny hjemmeside

Hjemmesiden til klubben trengte en liten oppussing. Både utseende og brukervennlighet var utdatert. Vi har valgt å gå over til å basere hjemmesiden på blog-tjenesten WordPress. Grunnen til dette er at det skal være enklere for flere å legge ting inn på hjemmesiden, slik at vi ikke blir for avhengig av en mann. Forhåpentligvis vil denne nye siden snart være oppe og gå, og da vil denne siden få adressen til den gamle siden, http://www.ottadalen-sykkelklubb.no.

Frem til da ønsker vi tilbakemeldinger på denne nye siden. Er den lett å finne frem på? Er utseende ok? Det er ingen webdesignere som har laget denne – er det for eksempel noen som har noe å bidra med (header eller layout?) så er det bare å si fra! Er det noe dere savner?

Tilbakemeldinger kan gis som kommentar under, i Facebook-gruppen eller til oyvindsvareodde@hotmail.com.

Undertegnede vil også avløse Christen Tellefsen som webredaktør, etter at han har hatt denne jobben i fire år.

– Øyvind Svare Odde

logo1.jpg

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s