Birken-opplegg?

Vi prøver å få til fellestur til Birkebeinerrittet også i år, og det blir overnatting på Åstvang igjen i år. Da trenger vi sjåfør til minibuss. Er det noen som stiller som sjåfør? Ta i såfall kontakt!

Programmet er som tidligere: Avreise fredag formiddag fra Vågå. Stopp på Lillehammer for å hente startnummer. Middag på Biri. Overnatting på Åstvang. Buss til start lørdag morgen. Middag i Lillehammer etter målgang. Buss oppover dalen igjen lørdag ettermiddag. 

Bindende påmelding til Øyvind Svare Odde på ottadalensk@gmail.com innen 20. juli. 

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s