Lillehammer – Oslo på 4.59?

Fredag ble det arrangert medlemsmøte i OSK der tema for møte var landeveisopplegg for 2015. Det var i høst lansert et opplegg på Trondheim – Oslo, men dette har det vist seg å være så liten interesse for at det ikke blir noe av.

På møtet luftet Tore Holen interesse for å få til et lag på Lillehammer – Oslo på rundt 5 timer. Bakgrunnen for forslaget var at det er mange i klubben som tidligere har syklet L-O på i overkant av fem timer, i tillegg til at det er mange i klubben som nok har potensiale til å klare dette med jevn trening utover våren. Kanskje er dette også et nivå der det ikke virker avskrekkende for ferskere syklister å gi seg med?

Høres Lillehammer – Oslo interessant ut kan du ta kontakt med Tore Holen på tore.olav.holen@oppland.org

Skriv gjerne også litt om hva du tenker om trening i forkant av L-O, opplegg på treninger, interesse for oppkjøringsritt osv.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s