Resultater Grenserittet 2013

Kjell Ivar Brun var raskeste OSK-er på de 80 kilometerene fra Strømstad til Halden med tiden 2.49.06. Mari Trønnes og Helen Bjørklund ble begge nummer to i sine klasser, K25-29 og K50-54, med tidene 2.50.06 og 3.16.57.

Alle OSK-resultater ser dere her;

image

Kjell Ivar hadde forresten fått leid et forsamlingshus sentralt i Strømstad til en svært rimelig pris, og det hørtes ut som at dette kunne la seg gjøre neste år også. Da burde flere vurdere å bli med på dette rittet. En veldig fin og variert løype, ofte godt vær, god stemning og godt arrangement som absolutt anbefales!

Erik Trønnes på startstreken. Helt fremst i pulje 1: olav trønnes gr

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s