Jo Gjende-rittet

Josef Grothe under fjorårets Jo Gjende-ritt
Josef Grothe under fjorårets Jo Gjende-ritt

Terrengrittet Jo Gjende-rittet arrangeres med start og mål på Glittersjå i Murudalen lørdag 6. september av Vågå IL, Heidal IL og Glittersjå. Vidar Elda i Vågå IL skriver:

Vi ruller inn i høstsesongen med ulike mål; noen har ambisjoner i de store sykkelrittene, noen bare løper og andre igjen har allerede tatt fram (aldri satt vekk) rulleskiene! Målene våre er ulike, men formålene er mer eller mindre like. Vi gjør det for å føle oss vel, kjenne mestringsfølelsen gjennom det å beherske utfordringer – alene eller helst sammen med andre. God helse er jo livsviktig! 
Den 6. september 2014 arrangerer vi Jo Gjenderittet fro tredje året på rad. Vi ønsker å tilby en alternativ utfordring for folk som vil ha et fysisk krevende mål å strekke seg mot. En utfordring som motiverer til trening og sunn livsstil og samtidig en opplevelse som gir enestående naturinntrykk og fellesskap med likesinnede.
Alt av praktisk informasjon om rittet og påmelding står på vår hjemmesiden, men jeg nevner allikevel at alle som har en sykkel med to hul og litt brede dekk er klar for dette eventyret!
 
Vi håper du vil hjelpe oss med å sette rekord, både i antall deltagere på start og i antall stekte vafler i mål:-)
 
Om du ikke selv kan stille, håper vi du vil sende denne invitasjonene videre til venner, bekjente, kollegaer, e.l. som kan være interessert i å oppleve dette spektakulære høyfjellsrittet ved foten av Jotunheimen. 
 
Vi ønsker deg en formgod og fin høstsesong!
 
Påmelding, info, video, m.m: www.jogjende.no 
 
Start og mål: www.glittersja.no
Vi vil merke løypa gjennom Grinningsdalen frå stigen opp til Ingulsjøen og fram til sætra til Mattias Snerle førstkommande helg, så da er det fritt frem å sykle lange parti av løypa som treningsløype framover om nokon ynskjer det!

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s